Job hos os

Medarbejdere med kompetencer i gammelt unikt snedkerarbejde søges.
 
Historien om ”Snedkermester Ebbe Nielsen A/S” går helt tilbage til 1926, hvor Alfred Nielsen i tidernes morgen startede firmaet ”Alfred Nielsen & Søn”.
I dag er firmaet overtaget af Ebbe Nielsen, som er ejer af ”Snedkermester Ebbe Nielsen A/S”. Firmaet er beliggende i Herringløse, som er i rækkevidde af 10 minutters kørsel fra Ballerup, Høje Taastrup, Jyllinge og Roskilde.
 
Specialopgaver er i højsædet i snedkerfirmaet, hvor der er øje for detaljen og den høje kvalitet. Snedkerarbejdet er oftest skræddersyet til kunden og produceres lige efter kundernes behov.
Derfor kræver arbejdsprocessen ofte innovative tanker i kombination med stærke kompetencer i håndværkets fag. Specialopgaverne kommer til udtryk i mange forskellige henseende bl.a. ved fabrikation af døre og vinduer til fredet ejendomme og inventar, der er skræddersyet til kunderne m.m.
 
Vi søger snedkere, som har kærlighed for håndværket og kan lide at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver. Er du en af dem, som vi søger, så kontakt os meget gerne ved at tage direkte kontakt til Ebbe Nielsen enten telefonisk eller via mail.
Vi ser frem til at høre fra netop dig.